Alltfler allvarliga biverkningar inklusive dödsfall medans medierna hurrar på för covid vaccination

                                                 I Min roll som hobbiejournalist vill jag bringa ljus inom allt med detta med Fake News och även få ett par alternativ tidningar/journalister att tänka efter. Varför egentligen blir man i dessa tider  stämplad som "Högerextremt Nättroll" av barnens pappa som starkt identifierar sig med vänsterrörelsen när man försöker sprida info om det stundande vaccinet och kampen om en friare värld? Som sista slutkläm på detta blogginlägg så länkar jag till en I mitt tycke väldigt välgjord liten film skapad av ifrågasättarna på enannanvinkel.se. De tar upp för och nackdelar med covidsprutorna och med den kan alla som är måna om sin hälsa sätta sig in på ett lättöverblickande och nyktert sätt. 

del 1: Lyssnar på morgonekot och reflekterar över nyheterna kring den stundande covid vaccineringen och utvecklingen därav. 

Vecka 3, nyheter från morgonekot, tisdag morgon: 

1.COVIDpass diskuteras inom EU och Sveriges regering är positivt inställt.

2. Flera har dött efter covid vaccinering, just nu är siffran 16 st. 135 har fått allvarliga biverkningar, varav 105 var kvinnor.  


    Hej och välkomna till min blogg som handlar om fri kultur, musik, hälsa och klimatkamp, som nu har mer och mer, på grund av den rådande världssituationen med covid19 fokuseringen, mer och mer har övergått till Frihetskamp. Själv har jag en bakgrund som utdiplomerad journalist från Jakobsbergs Folkhöskola (2004-2006) med efterföljande halvårspraktik på Statens Folkhälsoinstituts tidning Utblick Folkhälsa.

Då ni kan ana mina intresseområden inom journalistiken kanske ni undrar varför jag inte blev journalist på riktigt. Näe, jag fortsatte aldrig min påbörjade bana som frilansjournalist, dels eftersom jag tyckte det var svårt och jobbigt att folk jag intervjuade ibland inte ville stå för det de sagt på intervjun och det då inte blev så intressanta reportage och dels för att jag förlorade motivationen mitt i det svåra att vara frilansare. Istället började jag utforska ämnen som kändes mer givande och relevanta; mitt musicerande och konstnärliga skapande, en period av psykadelisk vurm och djupdykande i naturens varseblivningsridå samt mer konkreta ting såsom stadsodling, självhushållning, naturmedicin, ekologiskt och veganskt leverne, och inte minst familjebildningen. Nu har jag dock, återigen, sedan ett år eller så tillbaks upplevt ett starkt behov av att börja skriva journalistiskt igen. Här tänkte jag ta upp ett ämne eller en nyhet som jag har berörts djupt av, jämföra olika nyhetskällor och sedan reflektera över det hela för att slutligen ge mina bästa tips för att få klarhet i frågan. Jag har börjat att ett par gånger varje vecka lyssna på morgonekot på P1, P2 eller P3. Tänkte här sedan ta upp en nyhet som är av stort intresse för alla som är intresserad av min blogg och dess berörningspunkter, relatera till det egna livet och komma, inte bara med egna tankar kring det hela, utan även en och annan liten frisk uppmaning. 


Vecka 3, nyheter från morgonekot, tisdag morgon: 

1.COVIDpass diskuteras inom EU och Sveriges regering är positivt inställt.

2. 16 har dött efter covidvaccinering, 135 har fått allvarliga biverkningar, varav 105 var kvinnor.  


Jag kommer nu fokusera på det högaktuella ämnet: den stundande vaccineringen mot covid19 eftersom det är ett ämne som handlar, inte bara om vår hälsa utan även om vår valfrihet och integritet samt även om vår resfrihet då fler och fler länder och inte minst  EU nu diskuterar att införa covidpass. Min fråga är hur det har kunnat gå så långt och så snabbt och så odemokratiskt lägger jag även till. Ett covidpass skulle ju innebära att folk i princip blir tvungna att vaccinera sig för att kunna resa och det skulle ju innebära att de blir vallade in till att göra något som många kanske egentligen inte vill göra. För att ni ska se hur denna fulmanöver helt uppenbart spelar ut sig i samhället så ska jag nu jämföra flera olika källor och deras inställning i frågan, eftersom dessa ståndpunkter inte bara speglar den rådande attityden hos massorna, den ger även i sin tur ved till en viss brasas övertygelse. Den fria rösten, sprungen från en vilja att tänka själv är inget som längre får löpa runt obehindrat. Det kommer ständigt nya hinder i vägen för oss som vill sprida sanning och vetskap om alternativa behandlingsmetoder mot bl.a. covid och vara en motvikt till mediernas väl synliga subjektivitet i frågan om covid vaccination. 

Det fick jag själv uppleva häromdagen då jag kom på spontant besök hos mina barn och nekades en kopp te av barnens pappa, mitt ex., då han ansåg mig vara ett <<Högerextremt Nättroll!>> och skrev även på min time-line på Facebook att jag var en mycket förvirrad människa. Detta som kommentar under ett inlägg från en kompis, även hon medlem i gruppen Frihetskämpar, en grupp som startades i slutet på förra året i och med att folk i stockholm och runtom började demonstrera mot regeringens nya rekommendationer och sedan lagar och förordningar till följd av covidhysterin. 

I enkla termer började vi demonstrera mot snedvridningen av sanningen för att manipulera folket att inrätta sig efter de nya buden och en upplevd aukoritär stövel som håller på att kväva vår yttrandefrihet, demokratin vi trodde vi hade, samt våra mänskliga rättigheter till intet. 

    Trots att "högerfascismens stövel" har varit något som vänsterfolk har opponerat sig mot sedan den marxistiska rörelsen uppkom i mitten på 18 hundratalet, så blir just nu de som opponerar sig mot förtrycket alltmer själva stämplade som högerextrema i vänstermedians mest dominerande kretsar, något som i det hela verkar mycket mycket konstigt. Man kan ana att det är något lurt på gång. Vad är det som har hänt med vänstermedian? Alla de som vill kämpa för frihet och sanning klassas nu som foliehattar och får alla bada i samma fack, oavsett vilken fråga i denna soppa de nu opponerar sig mest mot. Rubriken och efterföljande text som stod på ETC as löpsedel här om dagen illustrerar detta tydligt. 


7n

Vad jag vet så hade inte barnens pappa läst ETCs tidning när han nu förolämpade mig framför ena barnet. Däremot hade han skickat artiklar från Tidningen Arena och dessa varnade för konspirationsgruppen Qanon och deras idéer med hänvisning till nazisterna i början på förra seklet. Det var ju inget djupt grävande journalistik i den artikeln kunde jag konstatera utan bevisen eller rättare sagt, argumenten för att nazisterna låg bakom Qanons idéer och rörelse las endast ut som en självklarhet man kunde luta sig mot. Mitt ex. var otvivelaktiligen sur på mig för att jag inte gillade Biden och spred negativ info om honom så därför ville han visa mig "var mina tankar kom ifrån". 
    Inlägget som jag hade postat hade inget med det barnens pappa blev så otroligt förargad och bestört över. Det handlade om vaccinationsfrågan men konstigt nog så funkade inte länken som jag hade postat, så man såg inte posten, men exkillen, så nyfiken som han ändå är, hade gått in på Frihetskämparnas grupp för att fiska upp något kryddigt. Han hittade något pro-Trump och som han tyckte hade kopplingar till Qanon och då började hans trakassering av mig på min sida, varvid en av våra gemensamma kompisar också började gräla på mig. Min ursprungliga post hade handlat om vaccinerna men nu blev jag alltså beskyld för något helt annat ; att sprida konspiratoriskt material och gå Qanons vägar..
   Det är denna ihopkletning av olika frågor och människor som jag tycker verkligen borde upphöra. I utdömmandets anda skapar det så mycket onödigt lidande och division mellan människor. Det hindrar även de viktigaste frågorna, de som rör vår hälsa, vårt fria val och allt det andra som jag nämnt från att på fullt tas på allvar och diskuteras. 

    Appropå det så är det nu åter dags att fokusera på min hjärtefråga för denna vecka, den om vaccineringen. Att det är något lurt på gång med vaccinet kan man ju ana när det i förra veckans eko sas att 16 personer hade dött efter vaccinering samt att 135 personer hade kommit in med allvarliga biverkningar i Sverige. Veckan efter när jag kollade upp nyheten igen, då jag ju skulle blogga, stod det plötsligt att 17 personer hade dött och 40 hade fått allvarliga biverkningar (källa nr. 1). Medan nyheten verkar alltså vara ändrat så ändrar det däremot inte misstanken att vaccinerna kan orsaka både dödsfall och allvarliga biverkningar. Samtidigt kan man konstatera att man verkligen behöver gräva lite och ifrågasätta för att få fram korrekta siffror angående dödsfall och allvarliga biverkningar. Lyssnar man på ekot så sägs ju mycket olika siffror, vilket ni själva kan höra från radioinslaget 20/1 (källa nr. 1 ) 

      Det  finns ändå ett mönster i nyhetsrubrikerna senaste tiden gällande dödsfallen och biverkningarna och det är att de ökar över hela världen. I New York var det nyligen 32 personer som dog efter vaccinering på ett och samma ålderdomshem , se bifogad bild . Samma dag kunde jag även läsa att 22 äldre personer hade dött på ett Engelskt ålderdomshem strax efter vaccinering. Dagsfärska siffror för den 4e februari är att antalet dödsfall som rapporterats in i Sverige som misstänkta biverkningar av coronavaccinering är nu hela 55 st och detta då det gått lite över en månad sedan vaccinationerna påbörjades hos framförallt den äldre befolkningen. Det visar Läkemedelsverkets senaste rapport, se 3e länken. Antalet  rapporter över olika biverkningar som rapporterats in är 369 och antalet rapporter av allvarliga biverkningar från både Modernas och Pfizer Biotechs vaccin ligger i dagsläget på hela 199 st. Varje rapport innehåller oftast flertalet kända och okända biverkningar.   (källa nr. 3)

En allvarlig misstänkt biverkning är en sådan som leder till döden, är livshotande, nödvändiggör sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering, medför missbildning eller bedöms som annan medicinskt viktig händelse.    

   Man kan alltså följa denna hemska utveckling på Läkemedelsverkets hemsida, men ändå är det inte många tidningar som skriver om det. Viktigt att komma ihåg är att alla biverkningar kanske inte märks direkt utan kan ta tid på sig att synas. Därför kan man räkna med att siffrorna för allvarliga biverkningar kan komma att öka oanat mycket nu när snart 220,000 av Sveriges befolkning är vaccinerad med sin första eller andra dos och de flesta andra står på tur. Att de flesta som nu har dött är över 75 år kan ju naturligtvis bero på att det är uteslutande den åldersgruppen som fick börja ta sprutorna, även om man också har hört att vissa högt uppsatta inom sjukvården och några kommunpolitiker även har roffat åt sig överblivna vaccinationsdoser i sin iver att själva nå immunitet samt inte smitta andra, något som är skälen till att de flesta som vill vaccinera sig idag tycker så. I dessa fall undrar man om dessa människor alls har betänk det faktum att vaccination mot covid19 inte automatiskt stoppar smittan. Inte bara säger WHO, Läkemedelsverket, FDA det, utan självaste vaccin tillverkarna har uttalat sig om detta. Många blev chockade när de hörde chefen för Moderna konstatera att man fortfarande kunde smitta andra, även om man själv var vaccinerad (källa nr. 5).. I och med källa 6 kan vi höra hur experter såsom forskare även går ut med att vaccinerade alltså ändå kan föra över smittan. Det är även känt sedan tidigare att de olika vaccinerna endast ger ett ca 95 procentigt skydd mot covid19, detta till kontrast mot att statistiskt sett så överlever 99.9 av de som insjuknar i denna sjukdom. Att det inte är så svårt att hamna i statistiken över covid döda är också intressant i sammanhanget då alla som dör, oavsett dödsorsaket, 30 eller färre dagar efter diagnostisering med covid19, hamnar i statistiken. Man kan då bara börja ana att siffrorna är vilseledande och att antalet döda på grund av covid19 inte är så högt som vi av massmedia och politiker leds till att tro. Varför det inte rapporteras lika mycket om dödsfallen och de allvarliga biverkningarna kring vaccinationerna är inte för svårt att bilda sig en föreställning kring. Då behöver man endast lyfta örat högre än inom Sveriges gränser för att höra ledorden från EU överhuvuden till exempel, och inte minst inofficiella "världsledare" såsom Bill Gates;  "ALLA på hela jorden ska vaccineras för att vi ska få bukt på pandemin! " 

   Även förhållningsvis yngre och friska människor har dött i samband med vaccinering. Fallet som jag mest drar mig till minnes är den om den 56-åriga Florida läkaren Dr. Gregory Michael som dog 2 veckor efter vaccinationen,då han drabbats av en mystisk  sjukdom ( källa, länk nr. 2). Nu har hans fru tagit på sig uppgiften att berätta för världen om den hemska konsekvensen av hennes mans positiva och öppna inställning till vacciner, något som  i detta fall visade sig vara ödesdigert och tragiskt för hela familjen.

     Just i läkarens fall var budskapet till åhöraren klar och tydlig, tack vare frun som användes sin mans dödsfall för att sprida en varnande signal till omvärlden. Annat kan man tro när man läser eller hör nyhetssändningar om vaccinet och dess biverkningar på mainstream media. Där dömer man aldrig ut vaccinet utan säger istället att något samband mellan dödsfallen och vaccinationerna inte kan ses. Dödsfallen beror här aldrig på själva vaccineringen, det är inkallade experter eniga med att uttala sig om. Allt skylls på covidviruset som pekas ut som dödsorsaken. 

    Ibland ljuger svensk media rakt ut om faran för covidvaccinerna och dess växande problem, något som blir uppenbart på Lilla Aktuellt då det i programmet, som då är avsett för en yngre publik, inte nämns ett ord om allvarliga biverkningar eller dödsfall till följd av och i samband med covid vaccinationerna senaste tiden. (källa 4) en Frihetskämpande pappa på Facebook hade då bestämt sig för att från och med nu aldrig mer titta på detta med sina barn. Förmodligen är det fler och fler föräldrar som går samma väg med sina barn, men man undrar vad det hjälper om dessa barn ändå får se de helt vilseledande inslagen, ja vaccinationspropagandan på skolan eller fritids istället? Kanske börjar det här även bli dags att ta en liten diskussion med sina barn inte minst om att inte blint tro på vad TV och medierna säger. Man kan även, med hjälp av lite enkel matematik  räkna fram att vaccineringen som nu har skett i Sverige mot covid 19 har haft en mycket betydelsefull roll i många drabbade människorns liv och avlidanden. Sorgligt, men så är det.     Relaterade rubrikar, nyheter/vinklingar från andra tidningar:

Tidningen Syre, Miljö och vänsterorienterad tidning för dig som "vill förändra världen": I höstas gav en kronikör tummen upp för att vaccinerna snart är här. 

Under vecka 4 kunde vi läsa vad olika paneldeltagare tycker i frågan om covid vaccinationen och om de kommer vaccinera sig. 5 utav 6 av de tillfrågade, vilka alla är

ledare/ språkrör inom olika miljö/vänsterorienterade sammanhang/grupper, mycket positivt inställda till vaccineringen mot covid. Endast en person var skeptisk till det faktum att vaccinet tagits fram mycket förhastat men denna person skulle ändå vaccinera sig eftersom hen ville sjunga i kör och hen resonerade som så att tänk om det skulle "bli obligatoriskt med vaccin" för att kunna sjunga just i kör... det var lika bra att vaccinera sig. 

Första funderingen som då dyker upp inom mig är om inte denna dam tycker att det är oroväckande i sig att det kanske skulle "bli obligatoriskt" med vaccin om man vill sjunga i kör eller göra något annat roligt på offentligt plats såsom gå på konsert, bio och restaurang... Sorgligt nog är det det som kan hända nu när regeringen med socialminister Lena Andersson i spetsen inte bara säger sig vilja införa covidpass, de säger nu rakt ut att de kommer att göra det och det till sommaren. Hoppas med all min kraft att denna fråga om vaccinationpass blir en stor och omdebatterad fråga i samhället nu och hela våren. Den inskränker så oerhört mycket i vår mänskliga kropps suveränitet och våra mänskliga fri och rättigheter, så det saknas ord för det, men nog kan det till och med jämföras med nazisternas behandling av judar och homosexuala under andra världskriget. 


 

Jag undrar då automatiskt: Varför frågar inte Tidningen Syre sina paneldeltagare även : Vad tycker ni om morgonekots nyhet att det har rapporterats in många allvarliga biverkningar från vaccineringen samt att det finns misstänkta dödsfall nu när ni står inför valet att vaccinera er eller inte? 

Är det så att Tidningen Syre, en tidning med rödgrön profilering som jag har prenumererat på sedan ett par år tillbaks för att jag trott att den passar mig som "vill förändra världen", en text som pryder tidningens omslag, inte bryr sig om att visa på skepsisen i samhället mot covidvaccination för att de har en chefredaktör och många skribenter som helt enkelt är för vaccination? Vi som läser tidningen och står på andra sidan om debatten men inte ens får plats eller utrymme i tidningen kanske är för "jobbiga" för att inkludera? Eller kan det vara så att blev vi "konspirationsteoretiker" väl insläppta i debatten så skulle vi kanske vinna många läsare över till vår sida och tidningen börja klassas som ett "foliehattsparadis"? Efter många motsättningar inom tidningen och utdömmanden från medievärlden skulle chefredaktören kanske bli tvungen att lägga ner hela blaskan? Jag tror inte att varken Tidningen Syre, Tidningen ETC eller andra vänstertidningar med självrespekt och miljöprofil behöver vara rädda för detta när så mycket som människors liv och hälsa står på spel. Istället borde de sticka sig själv i baken med misstanken om att vi har ett mycket allvarligare problem än corona pandemin som förresten av många aktörer, såsom WHO redan har slutat kallas för pandemin, att göra med... Det handlar om odemokratiska och människovidriga lagar och påbud som rasar mot oss från regeringshåll i allt högre fart och som om de fortsätter, kommer att trycka ner oss allt djupare i tyranins boja. Att tvinga folk att vaccinera sig genom att införa vaccinationspass och att använda media som kanal för att svartmåla motvilliga ifrågasättare kan inte vara förenligt med en demokrati och det är något som dessa "världsräddande" tidningar borde ha ett intresse i att lyfta fram. Det handlar också i slutändan om att rädda liv och skona vårdpersonal och övriga samhället en ovanligt tung börda, för om utvecklingen fortsätter med att 0.9 procent av de vaccinerade får allvarliga biverkningar inklusive döden, så har de (regeringen, media och läkemedelsindustrin) snart, om allt går enligt Bill Gates, m.fl. plan, minst 100 tusen människors liv och hälsa på samvetet! 
Källor och Länkar:

1. https://sverigesradio.se/artikel/40-tal-allvarliga-reaktioner-efter-covidvaccination

2.https://childrenshealthdefense.org/defender/healthy-florida-doctor-dies-after-pfizer-covid-vaccine/

3. https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar---coronavacciner#hmainbody2

4.  https://www.facebook.com/groups/806870143418764/permalink/901502710622173/?app=fbl

5. https://nypost.com/2020/11/24/moderna-boss-says-covid-shot-not-proven-to-stop-virus-spread/

6. https://sverigesradio.se/artikel/forskare-vaccinerade-kan-smitta-andra

7. https://enannanvinkel.se/corona-virus-for-eller-emot/


Bra film som är kritisk till covidsprutorna med goda argument till VARFÖR.

Kommentarer

 1. Jag tycker du har rätt i att de 12.000 som dött med covid-19 inte alla har dött PÅ GRUND AV covid-19. Men varför säger du inte samma om vaccinet? De 55 som dött har dött efter att ha vaccinerats, men inte PÅ GRUND AV vaccinet. I båda fallen handlar det om sköra människor som befinner sig i livets slutskede. Det är inte konstigt att äldre människor dör (men det är förstås konstigt om det dör tusentals fler än vanligt).

  Angående vaccinationspass: det är ett sätt för turistländer att få igång ekonomin utan att riskera smittutbrott. jag tycker inte att det är någon rättighet att åka utomlands på semester, det är väl några få procent av jordens befolkning som gör det.

  Det är inte på något sätt likt det som hända judar och andra grupper under förintelsen. Där dödades miljoner genom att gasas eller skjutas i huvudet. De J-pass som utfärdades var för att Sverige (och andra) inte skulle ta emot judiska flyktingar, de som istället dog i Östeuropas utrotning. Det är extremt magstarkt att jämföra möjligheten att åka på semester utomlands med förintelsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Chris, Jag säger inte att några av de inte hade dött iallafall, men när man ser bilder och videos på äldre människor som fick vaccinet och sedan vars tillvaro ändrades totalt efter injicering och sedan får höra vad deras anhöriga har att säga, så förstår man att det var vaxet som vände upp och ner på deras tillvaro och försämrade deras hälsa så att de i många fall inte längre kan gå eller ens prata. Jo, yngre människor, dvs 60 år eller yngre har också drabbats negativt av vaxxinet och fått uppleva döden till och med.
   Angående det här med passen så är det för mig förbryllande att du inte tänker på de människor som behöver resa för att de har familj och släkt i andra länder. Det rör sig om många hundratusentals människor bara i Sverige skulle jag tro. Jag är en av dessa människor och förmodligen känner du flera som också har det så. Ska de som väljer att ej vaccinera sig inom dessa grupper inte dessa få röra sig lika fritt som de andra vaxxade människor som då kommer kunna gå på semester, t.om.?!!
   Det är visst jämförbart med situationen då judar, cp-skadade, romer och homosexuella diskriminerades och frystes ut under andra världskriget. Analysera läget lite bättre så förstår du vart vi är på väg om vi inte gör motstånd.

   Radera
 2. Det låter väldigt otrevligt med biverkningar, men det obehaget är litet jämfört med de tusentals som dött och de tusentals som inte kunnat andas utan medicinsk hjälp på grund av corona.

  Jag tycker att den som inte vill vaccinera sig har rätt att vägra, särskilt då fattiga länder verkligen behöver vaccin och skulle kunna få vägrarnas doser. Men just länder utanför Europa oroar sig för att sjukvården ska belastas och smittan slå till igen - ska individers vilja att träffa släktingar utan vaccinering stå över smittskyddet? Är det värt att riskera andras liv för sina principer?

  Om Förintelsen innebar att människor diskriminerades och frystes ut så hade det inte varit värre än exempelvis rasism på arbetsmarknaden idag. Men det var inte det som hände, utan det var en massutrotning på industriell skala. Miljontals mord. Det har ingenting att göra med det faktum att fattiga länder vill skydda sig mot smitta från exempelvis Europa.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg