Flow Show är en interaktiv show för stora och små som älskar musik, glädje och hundar

The Flow Show

Sedan 2015 har min lilla pudel, Flow och jag haft shower för att finansiera vårt levebröd. Showen är interaktiv med egenskrivet manus och musik och passar såväl till barnkalas som till mer vuxna fester såsom bröllopsfester och möhippor/ svensexor. Vi kan skräddarsyr innehållet så att det passar tillställningen. Förra året sökte vi till många ålderdomshem och förskolor men tyvärr löd svaret nej, vi avvaktar>>, pga. restriktionerna kring covidpandemin.> Vintern har tett sig lång för oss utan ett endaste uppdrag då de äldre skulle hållas inne och skyddas och på förskolorna råder tuffa restriktioner mot besökare. Allt detta var mycket sorgligt för oss, inte bara eftersom vi har så mycket positiv och sprudlande energi att dela med oss utav, det är och har varit en viktig del av vårt levebröd. Vi hoppas istället bli inbjudna på flera festliga tillställningar i år och göra det vi är menade att göra; sprida mycket glädje, musik och kärlek i hundens glada tecken och med Flow i åtanke. 
   Nedan är några bilder från hantverket jag gör, bland annat med Flows hår. Om ni bjuder hem oss för att showa på er tillställning eller familjefest ger vi er specialpris i april och även en eller ett par fina presenter från vårt hantverksskatt. Titta gärna på följande video om vår show. Jag har tänkt ladda upp en ny video med vår konst och musik väldigt snart, så prenumerera gärna på Derlyflow på Youtube!Följande sida på Facebook lägger vi upp videos, bilder och annat trevligt. 


För kontakt, inbjudan och prisförslag, vg. mejla på följande adress: derlyflow@yahoo.com

Tack och vi hörs!
 
 Bilden på den hjärtformade tårtan syftar till att berätta att jag även kan erbjuda catering med rawfood inriktning till era kalas. Ta gärna kontakt med oss  om ni vill att vi kommer till ert kalas med allt eller något av det vi har att erbjuda via mejladressen derlyflow@yahoo.com

 

Kommentarer